Over Ons

Uw Partner in Financieel Leiderschap, Digitale Transformatie & Duurzaam Ondernemen 

Uw consulting en search partner

Synergo Finance is de consulting en search partner voor ondernemers en organisaties die streven naar groei, efficiëntie en duurzaamheid. Wij willen uw organisatie graag helpen om uw financiële afdeling naar een hoger niveau te tillen.

We combineren onze expertise op het gebied van financiële volwassenheid, ESG-implementatie, CFO support, financiële specialisten en implementatiediensten.

Synergo Finance helpt bij het implementeren van een sterkere financiële afdeling die op de toekomst is voorbereid. Samen bouwen we aan een sterkere, duurzamere en meer succesvolle financiële toekomst.

Onze aanpak

Naast ondersteuning in de dagelijkse gang van zaken helpen onze financieel specialisten u graag met uw verbeteringen. Ons verhaal begint met het in kaart brengen van de huidige volwassenheid en de toekomstige ambities van uw financiële afdeling met behulp van ons “Finance Maturity Framework”. Vervolgens identificeren we samen de verbeterpunten en ontwikkelen we een op maat gemaakt actieplan om uw afdeling te laten groeien en optimaliseren.

Daarbij helpen wij u met de digitalisering van uw bedrijfsprocessen en begeleiden wij u bij het ESG-compliant worden binnen het CSRD-kader.

Samengevat biedt Synergo Finance een gestroomlijnde, heldere en effectieve aanpak om de financiële volwassenheid van uw bedrijf te verhogen, ESG-normen te implementeren en de juiste ondersteuning te bieden voor een succesvolle transformatie.

Kies voor Synergo Finance en zet samen met ons de volgende stap richting een succesvolle en duurzame onderneming. Neem contact op.

Doe nu de Finance Maturity Test

Onze consultants

Naam: Jelmer Wieringa

Functie: Managing Parner, Management Consultant

Naam: Erik van Eeten

Functie: Managing Partner, Lead Consultant en Interim Manager

Schrijf u in voor onze
nieuwsbrief

* indicates required